Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Ontmoet expert Mengvoeder transportplanning - SilFit.

Altijd een oplossing

SilFit is een dochteronderneming van Nijhof-Wassink. Zij verzorgt de planning van de mengvoederdistributie voor Nijhof-Wassink, maar ook voor andere bedrijven. Voor ritten in de Benelux en Duitsland houdt een team van medewerkers zich vanuit Rijssen iedere dag bezig met deze planning. Voor de mengvoederritten in Polen en Hongarije wordt de planning vanuit onze vestigingen daar aangestuurd. De afdeling in Rijssen vormt het episch centrum. Planner Alfred Meinen en zijn collega’s realiseren hier dagelijks efficiënte ritten voor opdrachtgevers: “Lege kilometers.. die proberen we zoveel mogelijk te voorkomen. En dankzij de ploegendienst op onze afdeling zijn wij 24/7 operationeel. Er is dus altijd iemand bereikbaar die een extra rit aan het eind van de dag of in de vroege ochtend kan regelen. Ook in het weekend”.

De planners zijn pas echt in hun element als er ad hoc situaties zijn. En dat komt dagelijks voor. Accountmanager Animal Feed distribution Herco Eshuis: “Deze flexibiliteit waarderen opdrachtgevers. We kunnen letterlijk en figuurlijk snel schakelen. Op vijftien centrale plaatsen in Nederland, België en Duitsland staan onze vrachtwagens klaar om ingezet te worden. Op deze manier kunnen wij zowel op internationaal als op lokaal niveau snel schakelen. Het werk geeft voldoening. “Je kunt mensen snel voorthelpen. En zekerheid bieden.” aldus Alfred.

Arjan Schepers: “Flexibiliteit zit ook in ons materieel. We kunnen elk type equipment inzetten. Als het niet in onze eigen vloot beschikbaar is, maken we gebruik van onze samenwerkingspartners. Maar onze kracht zit zeker ook in onze mensen.

In Nederland verlenen wij aan 95% van de producenten onze diensten. Arjan: “We kunnen onze klanten een totaal pakket aanbieden en nemen daarmee opdrachtgevers veel zorg uit handen. Veel klanten zijn ooit begonnen met een enkele ad hoc vracht en besteden nu de complete distributieplanning, het vervoer én de opslag aan ons uit.” Dat geeft een zekere trots, beamen de medewerkers. “Ons mooiste compliment?” Daar hoeft Herco niet lang over na te denken: “Jullie hebben altijd een oplossing!”

SilFit Team
Nijhof-Wassink

Terug naar overzicht